In mijn praktijk komen volwassenen met allerlei vragen. Soms zijn ze zelf die vraag tegengekomen, zoals: “Ik heb alles en het gaat goed. Waarom ben ik dan niet gelukkig?” En: “Ik heb het veel te druk. Hoe kan ik mijn leven beter op orde krijgen en meer aan rust toekomen?”. Soms ook ontstaat een vraag doordat een van hun kinderen hier in begeleiding is: “Waarom voel ik zoveel weerstand t.o.v. mijn zoon, terwijl we toch afspraken hebben gemaakt over zijn rol in ons gezin? “. En: “De kinderen worden groter, ik ben jaren vooral moeder geweest, hoe kan ik nu verder?”

Je kunt met veel zaken worstelen, die in je leven aan de orde zijn. Ook komt het voor, dat je in een gebeurtenis iets gaat ontdekken. Het speelt zich wel af in het nu, maar het heeft te maken met iets wat je eerder hebt meegemaakt. Dan is nu het moment om iets te gaan verwerken, waar je vroeger niet een toe bent gekomen. Misschien omdat toen het leven door moest gaan en er geen gelegenheid was. Of omdat je toen flink moest zijn.

Hoe we dan werken, hangt af van je vraag en van wat je op dat moment nodig hebt. Als je bijvoorbeeld gestrest en overstuur hier komt, dan onderzoeken we waar de oorzaak ligt. En je krijgt tips mee om jezelf tot rust te brengen als dat nodig is. Als je echter hier ontdekt, dat een gebeurtenis van vroeger te maken heeft met het nu, dan gaan we rustig terug naar die gebeurtenis. Je gaat op je eigen tempo ontdekken en doorvoelen wat deze met je heeft gedaan. Daarbij mag je je gevoelens toelaten en verwerken. En je krijgt tips om ermee om te leren gaan.

We werken vanuit jouw gevoelens en beleving, jij staat centraal en leert ernaar te luisteren. En van daaruit de regie en de verantwoordelijkheid te nemen.© 2020 - Wings O & O - Alle rechten voorbehouden - Cookies - Privacy verklaring